NE-AM GÂNDIT NOI LA TOATE

Situat în partea de Nord a Bucureștiului, Valletta Residence e locul în care se îmbină criteriile pe care le căutați: construit într-o zonă definită de liniște și relaxare, dar totuși aproape de centru, încât să ajungi în mai puțin de o oră acolo unde trebuie.

În planul proiectului avem 6 imobile cu un regim mic de înălțime (S+P+5 etaje), în total 182 de apartamente. Este doar primul pas în construirea unei comunități tinere, care să își creeze un stil de viață modern și unic.

Veți primi apartamentul la cheie, nemobilat, dar dotat cu obiecte sanitare în baie. Și odată cu el, libertatea de a vă pune amprenta și de a decora așa cum sigur visați deja.

Fiecare apartament a fost proiectat cu o terasă deschisă. Cei care aleg să locuiască la parter beneficiază de o zonă verde, de gradină, care este delimitată discret și va deveni într-o secundă locul vostru intim, ferit de activitățile din jur.

Locurile de parcare nu sunt o problemă, întrucât am construit locuri de parcare supraterane, dar și subterane, ca să fim siguri că bunurile voastre sunt aproape și în siguranță.

Complexul este prevăzut și cu o rampă specială pentru persoanele cu dizabilități, care credem că ar trebui să existe în planul fiecărui imobil încă de la început.

Securitatea este asigurată printr-un sistem video de supraveghere care funcționează 24/7, dublată de firma de pază care este pregătită oricând să intervină.

E important pentru noi să fie cât mai ușor pentru tine. Așadar, acceptăm plata din fonduri proprii, rate la dezvoltator, credit ipotecar sau programul „Prima Casă”.

UN COLȚ (MARE) DE NATURĂ

Din suprafața totală de 8000 m2, o parte este dedicată spațiilor verzi, pentru că știm cât de important este pentru voi să vă relaxați în apropierea casei, în aer liber.

Am prevăzut și un loc de joacă pentru copii. Doar printr-o simplă plimbare în jurul casei, puteți să vă faceți programul zilnic de distracție și joacă.

Pentru amatorii de sporturi pe apă sau cei care se bucură cel mai bine de o carte și un pahar de vin pe mal, în lumina soarelui, trebuie să știți că Lacul Grivița se află la doar 5 minute distanță, iar Lacul Băneasa la 15 minute.

IMPECABIL DE SUS PÂNĂ JOS

Termoizolarea clădirilor a fost realizată cu termosistem din polistiren expandat de 10cm. Închiderile și compartimentările interioare sunt realizate din cărămidă Porotherm și BCA. Acoperișul a fost gândit într-un sistem de terasă necirculabilă, din motive de siguranță și stabilitate.

AI TOTUL ȘI CEVA ÎN PLUS

La predare, apartamentele au incluse următoarele instalații: Contoare individuale; Sistemul de alimentare cu apă și canalizare; Sistem de încălzire prin pardoseală Rehau; Obiecte sanitare; Instalații electrice; Conexiuni pentru servicii de telefonie, internet și cablu TV; Centrală termică proprie, de apartament.
În plus, ai garanția calității.

FINISAJELE NOASTRE SUNT PREMIUM. ALE VOASTRE SUNT UNICE.

Apartamentele se predau cu finisaje și dotări de calitate superioară: Tâmplărie PVC cu geam tripan; Uși interioare și exterioare; Pardoseli în camera de zi și dormitoare; Pardoseli în băi, bucătărie și holul de la intrare.

Voi trebuie doar să îl faceți al vostru.

Specificații tehnice

PRIVIȚI NINSOAREA ÎN PICIOARELE GOALE

Pereții exteriori sunt placați cu polistiren de 10 cm grosime, iar peretii de compartimentare au grosimea de 11,5 cm si sunt executati din caramida cu goluri Porotherm sau Brikston, in functie de proiect. Asta inseamna ca temperatura casei voastre e mereu constanta, asa cum va doriti voi, indiferent de anotimp.

JUCAȚI-VĂ PÂNĂ TÂRZIU!

Structura de rezistență este alcătuită din cadre și pereți de tip lamă, plus planșe din beton armat. Pereții din exterior sunt din zidărie de cărămidă și au grosimea de 30/25 cm. Între apartamente, pereții au 30 cm grosime. Puteți să fiți siguri că n-o să vă deranjeze nimeni din joacă și o să puteți să stați oricât fără să deranjați, indiferent de oră!

NU S-AR ASCUNDE NICIUN BAU BAU SUB BLOCUL ĂSTA.

Fundațiile sunt construite din beton armat, iar izolația termică este făcută cu polistiren de 3 cm, pe sub placa de pardoseală a parterului. Cam cat de sigur se poate.